Ons aanbod

Wij geloven in de kracht van spel en de kracht van spelenderwijs iets leren en onthouden. Spel maakt drogere materie drempelverlagend. Daar is het principe van Serious Games op gebaseerd: grenzen verleggen en drempels verlagen, door didactisch materiaal te gieten in een uniek spelconcept.

Dat is waar Pilipili Games voor staat.

Hier vind je onze unieke spelconcepten! Heb je een idee dat nog niet terug te vinden is in ons aanbod? Wij werken ook spellen op maat uit.

DYNAM-O bordspel+doos

DYNAM-O

“A game about company values and teamdynamics”. Een bordspel om dialoog te creëren rond (bedrijfs)waarden en teamdynamieken. DYNAM-O zorgt voor een zeer laagdrempelig feedbackvorm. Dit spel kan aanvullend een aanzet zijn in een veranderingstraject.

Zowel een online als analoge versie beschikbaar!

Operation Pilibank

Een Online Serious Game waar teamplay en communicatie centraal staat. Ideaal voor grotere groepen! Van 20 tot … spelers. 

Custom branding voor bedrijven om uit te pakken met een top branding product.

Appliteam

Heb je een vacature openstaan die je aantrekkelijk wilt maken? Deze online chatbot begeleidt sollicitanten in spelvorm doorheen het sollicitatieproces en op de koop toe is er een OCEAN big five persoonlijkheidstest verwerkt in het spel. Zo kan je meteen inschatten of een kandidaat complementair zou zijn binnen een team. De oplossing om de perfecte match te vinden!
Appliteam kan ook ingezet worden binnen het bestaande team als persoonlijkheidstest.

Recruit Pursuit

Recruit Pursuit bestaat uit originele assessment games die ontwikkeld zijn met het oog op een uitgebreide competentiecheck. De uitdagende spelen geven een positieve employee experience voor zowel de kandidaat als het bestaande team. Een observator gaat met een gevalideerd scoreformulier aan de slag met als resultaat een samenvattend rapport met unieke inzichten.

Company Quest

Een puzzelbox op maat van bedrijven. Deze mix van offline en online spelplezier wordt ingezet als relatiegeschenk of eindejaarscadeau. 

Een echte “Whodunnit” met aangepaste branding-materialen, verwerkt in de puzzels en raadsels maken dit product een topper om je bedrijf in de kijker te zetten!

Op maat

Vind je in ons uitgebreide aanbod nog niet helemaal je ding? Vraag ons zeker voor mogelijke aanpassingen. Heb je zelf een spel-idee waar je een praktische aanpak voor zoekt? Zoek je een out-of-the-box manier om bepaalde theoretische inhoud op een doordachte drempelverlagende maar vooral fantasierijke ludieke manier aan te brengen?  Wij denken graag met je mee en bekijken enthousiast samen alle onderstaande opties. 

Plan

Indien je wat meer concrete input van ons wilt, dan kunnen we hiervoor samenzitten en de door jou opgestelde doelstellingen overlopen. Hierna gaan wij aan de slag en werken wij een volledig spelconcept uit. Deze gestructureerde blauwafdruk leveren wij aan jou af zodat jij hierop kan verder bouwen. 

Project

Wil je liever alles uit handen geven en je focussen op jouw core-business? Dan kan je best kiezen voor samenwerkingsproject. Hierbij werken wij van het begin tot het einde het volledige spelconcept af op basis van de input die jij ons geeft. Minder kopzorgen voor jou aangezien wij de nodige expertises zoeken voor het afleveren van het totaalplaatje.

Hoe gaan we te werk?

Hier zie je hoe we te werk gaan om een project op maat uit te werken voor jou en samen met jou. Heb je nog vragen of wens je meer info? Wil je vrijblijvend eens kijken wat voor samenwerking wij eventueel kunnen starten?

Dan kan je ons gemakkelijk contacteren via info@pilipiligames.be of stuur gewoon een berichtje via Whatsapp naar +32 485 93 46 92

Pilipili Games - proces project op maat