Operation Pilibank

Save your team, go for communication
Ontdek meer

Online teambuilding 

Operation Pilibank is een online story-based teamspel waar communicatie centraal staat. Iedere speler heeft z’n eigen rol. Teamwork op z’n best!

De setting: Jullie zijn een deel van een bende bankovervallers. Nadat een deel van jullie team zich in de problemen heeft gewerkt tijdens een overval in Pilibank, is het aan jullie om samen te ontsnappen en liefst van alles ook rijk zijn op het einde van dit spel! Het spannende verhaal en de interactieve puzzels zorgen voor een meeslepende spelervaring! Het beste van Operation Pilibank: custom branding op maat van je bedrijf. 

 

Interesse?

Vraag achter een offerte of extra informatie.

Praktisch

Aantal spelers: Een spel kan gespeeld worden met 3 of 4 personen, maar er kunnen een onbeperkt aantal spellen gelijktijdig opgestart worden. Deze teambuilding is ideaal voor groepen vanaf 20 personen (tot 1000+).

Speelduur: De ervaring leert ons dat speelduur kan verschillen. Reken anderhalf uur tot twee uur voor uitleg en spel. 

Customisation:  Dit spel is niet zo maar een teambuilding zoals er dertien zijn in een dozijn. Onze custom touch zorgt voor een perfecte brandingtool voor jullie bedrijf. Aangepast logo, aangepast scorebord, uitnodiging op maat voor de spelers; Allemaal inbegrepen! Wil je nog meer customisation? Vraag het ons zeker, wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.