Onze referenties

Enkele van onze unieke projecten op een rijtje.
Contacteer ons

Heb je een idee dat nog niet terug te vinden is tussen deze cases? Van maatwerk worden wij enthousiast. Van samen nadenken over mogelijkheden nog meer.

{

"Ze werken volledig zelfstandig en hebben alle know-how om steeds fantastische spellen te creëren."

Jimmy Cowé - Founder en CEO

Jimmy Cowé - Founder en CEO

"PiliPili Games heeft nu reeds jarenlange ervaring met het maken van onze detective spelen. Wat ervoor zorgt dat zij weten wat aanslaat bij onze doelgroep en ze steeds weet te boeien en verrassen. We werken nu iets meer dan 2 jaar samen met hun en kan alleen maar vol lof spreken hierover. Zij hebben genoeg aan 1 briefing om alles te gaan ontwikkelen. Ze werken volledig zelfstandig en hebben alle know-how om steeds fantastische spellen te creëren."
{

"Dynamo is voor mij als trainer/moderator de perfecte tool voor de kick-off van een nieuw traject"

Karen Geöcze von Szendröi - HR Business Partner

Karen Geöcze von Szendröi - HR Business Partner

"Dynamo is voor mij als trainer/moderator de perfecte tool voor de kick-off van een nieuw traject, of het nu om thema's als leiderschap, communicatie of teamdynamiek gaat. We werken rond serieuze, mens-gerelateerde thema's. Als we de aftrap van serious business met een bordspel geven, zie ik bij velen opluchting en volle bak engagement. De visie, missie en waarden van een organisatie kunnen toevoegen aan het spel zorgt ervoor dat iedere organisatie zijn 'eigen Dynamo spel' speelt!"
{

"Pilipili Games doet je beseffen, door hun passie voor spel, dat je spel veel breder kan inzetten dan in een recreatieve context."

Evy Bauwens - Projectleider haven en cross-border

Evy Bauwens - Projectleider haven en cross-border

"Pilipili Games doet je beseffen, door hun passie voor spel, dat je spel veel breder kan inzetten dan in een recreatieve context. Ze hebben een meedenkende en holistische aanpak. Ze starten met een grondige voorbereiding om zich in de opdracht in te werken. En ze bewaken de voortgang om tot een mooi eindresultaat te komen."
{

"Ze leverden een leuk, toegankelijk en leerrijk gezelschapsspel af en stonden tijdens het ganse proces open voor onze vragen en feedback."

Jef van Laer - Adviseur Citizen Science

Jef van Laer - Adviseur Citizen Science

"We kwamen voor de ontwikkeling van ons amai! spel bijna per ongeluk bij Pilipili Games terecht, maar we konden niet beter terecht gekomen zijn. De opdracht die we hadden voor Liese, Pieterjan en Tomas was niet gemakkelijk: maak een leuk spel over artificiële intelligentie voor jong en oud. En dat bovendien tegen een strakke deadline. Het team stelde niet teleur, integendeel! Ze leverden een leuk, toegankelijk en leerrijk gezelschapsspel af en stonden tijdens het ganse proces open voor onze vragen en feedback. We zijn heel tevreden over onze samenwerking en supertrots op het resultaat."
{

"Ze gaan verder dan alleen het uitvoeren van een opdracht; ze betrekken je actief bij het proces, waardoor het een echte co-creatie wordt."

Christa Claessens - Onderzoeker en Coördinator

Christa Claessens - Onderzoeker en Coördinator

"Vanuit Hogeschool PXL hebben we onlangs samengewerkt met het team van Pilipili Games en we zijn onder de indruk van hun professionaliteit en vaardigheden. Wat me meteen opviel, was hoe complementair het team aan elkaar is. Ze werken naadloos samen en vullen elkaar perfect aan, wat resulteert in een uitzonderlijke output. Pilipili Games onderscheidt zich ook door hun creativiteit. Ze hebben een unieke benadering van elk project en brengen frisse ideeën naar de tafel. Ze zijn bovendien niet alleen uitvoerders, maar ook meedenkers. Ze gaan verder dan alleen het uitvoeren van een opdracht; ze betrekken je actief bij het proces, waardoor het een echte co-creatie wordt. Dit leidt tot resultaten die verder gaan dan onze verwachtingen.."

Zij vonden hun speelse oplossing

Goesting gekregen?

Dan kan je ons gemakkelijk contacteren via info@pilipiligames.be

Of stuur ons een berichtje via Whatsapp naar +32 485 93 46 92 (Pieterjan).

Je mag ons ook een bezoekje brengen! Wij hebben lekkere koffie en veel spelletjes.

Adres: Martelarenplein 20E in Leuven

Meer info over onze werkwijze

team awesome pilipili games