Appliteam

Een persoonlijkheidstest in een nieuw jasje
Meer info

Zoveel meer dan een vacature

Ben je op zoek naar een originele aanwervingsmethode? Of wil je graag peilen naar de verschillende persoonlijkheden binnen je team? Appliteam combineert een vacature met een OCEAN-test, in de vorm van een gamified chatbot. Perfect voor bedrijven die extra uit de hoek willen komen!

In plaats van een saaie vragenlijst gaat onze interactieve chatbot aan de hand van realistische situaties (met leuke artwork) een uitgebreid persoonlijkheidsrapport van de speler opstellen. Zo heb je meteen een beter inzicht van mogelijke kandidaten die komen solliciteren. Extra functionaliteiten kunnen volledig customized in de begeledeidende chatbot worden ingewerkt: het uploaden van een cv of motivatiebrief, het instellen van een timeslot voor een gesprek. Allemaal mogelijk! En mooi meegenomen: dit is natuurlijk een leuke manier om mee uit te pakken bij nieuwe sollicitanten. Maar evengoed kan het gebruikt worden om de persoonlijkheden binnen het team te vergelijken om een kandidaat direct te kunnen plaatsen tussen de verschillende persoonlijkheden van je bestaande team.

Praktisch

Aantal spelers: Het aantal spelers is onbeperkt, zolang de vacature online openstaat kunnen er spelers gebruik van maken. 

Speelduur: Het spel duurt 10 tot 15 minuten.

Customisatie: De chatbot wordt gepersonaliseerd op maat van het bedrijf en de vacature. Verder wordt er altijd samen bekeken welke functionaliteiten er nog aan de chatbot verbonden kunnen worden zoals bijvoorbeeld het rechtstreeks uploaden van een CV en motivatiebrief.

Interesse?

Vraag achter een offerte of extra informatie.