Company Quest

Jouw bedrijf in een puzzeldoos
Meer info

Het ideale relatiegeschenk

Company Quest, de naam zegt het zelf: een queeste met je bedrijf als setting.

Geef je werknemers een speldoos cadeau vol puzzels, die ze met hun gezin, vrienden of collega’s kunnen oplossen. Ontrafel het mysterie en verdedig het bedrijf tegen dubieuze figuren. Company Quest bestaat uit een offline en online element. De speler gaat op onderzoek uit op basis van de speldoos en wordt begeleid door een interactieve chatbot.

Door de toevoeging van de nodige branding materialen, is dit een unieke wijze om je werknemers of klanten te bedankt met een branding-product! Positieve reacties verzekerd!

 

 

 

Praktisch

Aantal spelers: Eén speldoos is optimaal voor 1 tot 4 personen. Het spel zelf kan onbeperkt gelijktijdig gespeeld worden. Iedere ontvanger van een speldoos kan dus op ieder moment een spel starten.

Speelduur: De ervaring leert ons dat speelduur kan verschillen. Reken 1 tot 2 uren spelplezier. Er kan gepauzeerd worden en op een ander moment verder spelen. Er zit geen tijdsdruk op het spel. Het spel kan slechts éénmaal gespeeld worden door dezelfde personen (zoals een escaperoom).

Customisatie:  Onze custom touch zorgt voor een perfecte brandingtool en relatiegeschenk voor jullie bedrijf. Jullie bedrijfslogo, namen van werknemers, aangepast verhaal. Dat kan. Wil je nog meer customisation? Vraag het ons zeker, wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Interesse?

Vraag achter een offerte of extra informatie.