Jouw spel-adviseurs!

Op zoek naar expertise over ‘games’ of ‘gamification’?
Contacteer onsVoorbeeldcases

Wil je wel meer weten over de mogelijkheden van spel, maar heb je nog geen verdere uitwerking-ideeën? Ben je op zoek naar inspiratie of een spreker rond dit onderwerp?

Je kan bij ons terecht voor

Gamestorming

Sessies waar wij samen met jou(w) (team) brainstormen over je hulpvraag met spelmethodieken

Inspiratiesessie

Een opleiding over de wereld van gamification, serious games en game-based learning en de voordelen hiervan

Advies

Voor als je graag spel-experten naast je hebt staan als adviseurs rond alles wat met spel te maken heeft

Zij gingen je reeds voor:

KBC

Gamestorming - KBC

KBC zocht een nieuwe en innovatieve manier om hun klanten de wereld van beleggen te laten ontdekken. Daarvoor kwamen ze naar Pilipili Games om raad, aangezien gamification en serious games hierbij een handige tool kunnen zijn.

JTI

Gamestorming - JTI

JTI zocht een geschikte partner voor een opleiding rond gamification. Je weet wel, achteruit leunen op een trainingsdag en de info tot hun laten komen. Reflecteren met deelnemers over theoretische kaders, cases zien en dat gekoppeld aan oefeningen. Het doel: de inzichten uit te zetten in een gamification strategie voor hun eigen LMS.

LUCA School Of Arts

Dagopleiding - LUCA

Als gastdocent gaven we een dagopleiding aan studenten 'Game Design'. Ze kregen de opdracht om zelf een spel te maken gedurende drie weken. Ze zijn te werk gegaan en brachten hun eigen prototypes voor een netwerkspel waarbij er enkele mooie resultaten zijn uitgekomen.

Digital Rocks

Digital Rocks

Als één van onze eerste opdrachten maakten we een blauwdruk voor een online spel rond datagedreven werken in de vorm van een detective-verhaal. Het werd dan ook onze eerste Serious Game om werknemers op een speelse manier bewuster te maken over data.

Mentorinq

Gamestorming - Mentorinq

We hebben Nelly Slegers van Mentorinq leren kennen op een event en zij zag meteen de meerwaarde van gamification. Niet veel later gaven we dan ook een inspiratiesessie aan haar met een bijhorende gamestorming. Het doel: een 'gamified' LMS maken voor de farma industrie.

Smart Media Agency

Gamestorming - SMA

Smart Media Agency was bezig aan een super coole marketingcampagne met spelelementen en daarvoor waren wij van Pilipili Games gisteren te gast bij hen om een Ideation workshop te geven. We hebben met deze gamestorming de puntjes op de i gezet voor de campagne, alsook een online chatbot gebouwd voor hun lead generation.

Interesse?

Dan kan je ons gemakkelijk contacteren via info@pilipiligames.be

Of stuur ons een berichtje via Whatsapp naar +32 485 93 46 92 (Pieterjan).

Je mag ons ook een bezoekje brengen om je idee te komen pitchen! Wij hebben lekkere koffie en veel spelletjes.

Adres: Martelarenplein 20E in Leuven

Team Pilipili Games laughing informal