Over ons

Wij zijn spelmakers met een missie.
Contacteer ons

Visie

Pilipili Games maakt er een spel van om de meest meeslepende spellen en -methodieken te ontwikkelen. Wij zoeken steeds naar de perfecte manier om je doelgroep aan te spreken, te boeien en te engageren. Of je nu op zoek bent naar een Serious Game, Business Game of gewoon naar sparringpartner om je spel idee mee vorm te geven, wij staan klaar voor jouw project.

Missie

Wij willen de beste spellen ontwikkelen afgestemd op de doelgroep, inhoud en klant omdat een goed ontwikkeld spel doet connecteren, leren en inspireren.

Waarden

Speels en Professioneel

Flexibel en Klantgericht

Kwalitatief en Creatief

Passie voor spel en leren

Wie we zijn

Benieuwd naar wie we zijn? Wel, lees dan gerust verder of stuur ons een berichtje en dan maken we graag even contact met jou.

Pieterjan

Pieterjan zet zijn brein ten goede in om de technische wereld van Pilipili Games naar een hoger niveau te tillen. Met hem krijgt een spel net iets meer.

Liese

Pilipili Games is de gedroomde plaats om Liese haar pedagogische achtergrond met haar passie voor spellen en puzzels te combineren tot serious games.

Tomas

Tomas is de maker van Pilipili Games. Hij heeft een oog voor spelelementen en kan een saai bordspel omvormen tot epische queesten.

Zin om samen te werken?

Twijfel je nog of een spel-element pas binnen jouw concept? Snap je niet waarom jouw klanten minder info uit je workshop halen dan je zelf voor ogen had? Wil je vrijblijvend eens kijken wat voor samenwerking wij eventueel kunnen starten? Dan kan je ons gemakkelijk contacteren via info@pilipiligames.be of stuur gewoon een berichtje via Whatsapp naar +32 485 93 46 92

Team Pilipili Games laughing informal