Over ons

Pilipili Games is een jonge start-up uit het Leuvense die het veld van gamification en game-based learning betreedt met offline en online spelvormen. Leren door te spelen en al spelend iets aanleren werkt grensverleggend en drempelverlagend. De drie leergierige oprichters van Pilipili Games willen je aan de hand van Serious Games doen nadenken over vooropgestelde bouwstenen en leerdoelen. In ieder mogelijk veld en voor iedere mogelijke doelgroep.

 

Wat we doen

Je kan ons het best zien als spel-architecten. Je kan bij ons terecht als je nood hebt aan een kritisch oog of extra advies voor de spel-elementen in jouw concept. Daarnaast kunnen we, op basis van jouw input, een plan opstellen om jouw concept te gamificeren. Zie je het allemaal wat grootser? Dan kunnen we samen een project starten waarbij wij jouw concept volledig uitdenken en met het “sleutel-op-de-deur” principe afleveren. Voor ieder wat wils dus!

Wie we zijn

Benieuwd naar wie we zijn? Wel, lees dan gerust verder of stuur ons een berichtje en dan maken we graag even contact met jou.

Pieterjan

Pieterjan zet zijn brein ten goede in om de technische wereld van Pilipili Games naar een hoger niveau te tillen. Met hem krijgt een spel net iets meer.

Liese

Pilipili Games is de gedroomde plaats om Liese haar pedagogische achtergrond met haar passie voor spellen en puzzels te combineren tot serious games.

Tomas

Tomas is de maker van Pilipili Games. Hij heeft een oog voor spelelementen en kan een saai bordspel omvormen tot epische queesten.

Zin om samen te werken?

Twijfel je nog of een spel-element pas binnen jouw concept? Snap je niet waarom jouw klanten minder info uit je workshop halen dan je zelf voor ogen had? Wil je vrijblijvend eens kijken wat voor samenwerking wij eventueel kunnen starten? Dan kan je ons gemakkelijk contacteren via info@pilipiligames.be of stuur gewoon een berichtje via Whatsapp naar +32 485 93 46 92

Team Pilipili Games laughing informal