Recruit Pursuit

Serious assessment games
Meer info
Pilipili Games Recruit Pursuit

Spelenderwijs competenties checken  

Recruit Pursuit bestaat uit originele assessment games die ontwikkeld zijn met het oog op een uitgebreide competentiecheck. De uitdagende spelen geven een positieve employee experience voor zowel de kandidaat als het bestaande team. Een opgeleide observator gaat met een gevalideerd scoreformulier aan de slag met als resultaat een samenvattend rapport met unieke inzichten. Vind de perfecte match voor uw team!

De spelconcepten:

Apparatus

Communiceren, Samenwerken, Zorgvuldigheid, Analyseren, Resultaatgerichtheid, ...

Apparatus

2 - 3 personen verdeeld in 2 teams.

Een box met elektrische knoppen, geluiden, schuifregelaars, lampjes, draden en een handleiding.
Eén team krijgt de handleiding en het andere team ziet het apparaat. Het doel is om 3 puzzels op te lossen door middel van communicatie. Het "als-dan" formaat van de puzzels maakt het perfect voor computationeel denken en analyse. Een timer zorgt voor extra druk om stressbestendigheid te testen.

The Case

Samenwerken, Analyseren, Zelfstandigheid, Computationeel denken, Communiceren, Coachen, ...

The Case

2 - 3 personen in team.
De koffer is gevuld met objecten die een reeks puzzels vormen. Alledaagse elementen worden niet op een alledaagse manier gebruikt, wat buiten de kaders denken vereist. De verspreide informatie voor het oplossen van de puzzels vereist samenwerking en communicatie. Tijdens dit spel worden leiderschapsstijlen, groepsrollen en probleemoplossing waarneembaar.

Bridgebuilder

Creativiteit, Samenwerken, Coachen, Resultaatgerichtheid, Zelfstandigheid, ...

Bridgebuilder

2 - 4 personen in team.
De taak van het team is om een brug te bouwen zoals Da Vinci die heeft ontworpen. Als hulpmiddel hebben ze 7 afbeeldingen ontvangen, helaas door elkaar gehaald. Zullen ze de brug bouwen zoals ze geschikt achten of de afbeeldingen nauwgezet volgen? Beide zijn toegestaan. Dit spel is perfect voor het herkennen van rolpatronen en het observeren van analyse en onafhankelijkheid.

Spice it up

Analyseren, Zelfstandigheid, Kritisch denken, Communiceren, Productiviteit, ...

Spice It Up

3 - 12 personen.
Elke persoon krijgt een persoonlijke kleine opdracht die ze niet rechtstreeks aan het team mogen communiceren. Desondanks moet iedereen hun opdracht binnen de tijdslimiet van 10 minuten voltooien.
Dit vereist kritisch en creatief denken, evenals samenwerking en planning. Overredingskracht is een aanvullende waarneembare vaardigheid.

Praktisch

Competenties: Aan de hand van een vragenlijst wordt een competentiechecklijst opgesteld, op maat van de openstaande vacature, gecombineerd met teamcompetenties. Op basis van de gekozen competenties worden verschillende spelen aangereikt.

Spellen: Een opgeleide observator komt met de spelen tot uw bedrijf, tijdens uw assessment-dag. De spelen duren telkens 15-25min en zijn optimaal te spelen met 2-4 personen. U kiest zelf hoeveel assessmentgames er gespeeld worden.

Rapportage: Aan de hand van een gevalideerd scoringsformulier wordt een rapport per kandidaat opgesteld dat direct voor u toegankelijk is en als aanvulling voor het eigenlijke sollicitatiegesprek kan dienen.

 

 

Pilipili Games Recruit Pursuit Assessment Games Raport

Interesse?

Vraag achter een offerte of extra informatie.