Recruit Pursuit

SERIOUS RECRUITMENT GAMES

 

Spelenderwijs competenties checken  

Recruit Pursuit bestaat uit originele assessment games die ontwikkeld zijn met het oog op een uitgebreide competentiecheck. De uitdagende spelen geven een positieve employee experience voor zowel de kandidaat als het bestaande team. Een opgeleide observator gaat met een gevalideerd scoreformulier aan de slag met als resultaat een samenvattend rapport met unieke inzichten. Vind de perfecte match voor uw team!

Praktisch

Competenties: Aan de hand van een vragenlijst wordt een competentiechecklijst opgesteld, op maat van de openstaande vacature, gecombineerd met teamcompetenties. Op basis van de gekozen competenties worden verschillende spelen aangereikt.

Spellen: Een opgeleide observator komt met de spelen tot uw bedrijf, tijdens uw assessment-dag. De spelen duren telkens 15-25min en zijn optimaal te spelen met 2-4 personen. U kiest zelf hoeveel assessmentgames er gespeeld worden.

Rapportage: Aan de hand van een gevalideerd scoringsformulier wordt een rapport per kandidaat opgesteld dat direct voor u toegankelijk is en als aanvulling voor het eigenlijke sollicitatiegesprek kan dienen.

 

 

Interesse?

Vraag achter een offerte of extra informatie.